• et
  • en
  • de
  • ru
Tel: +372 650 6500
Otsi kodulehelt
Sulge

Otsi kodulehelt

Saku Metall Allhanke Tehas AS nimetati Euroopa prestiižikal ärikonkursil ‘riiklikuks võitjaks’

EBA_National Winner_Ribbon

Saku Metall Allhanke Tehas AS-ile omistati kategoorias The Digital Technology Award  Eesti “Riikliku võitja” tiitel 2017.-2018. aasta Euroopa Äriauhindadel –  Euroopa suurimal ärikonkursil, mille sponsoriks on RSM.

Detsembris valiti Saku Metall Allhanke Tehas AS välja 2898 ettevõttest koosnevast ettevõtete tipptaseme loendist tootmise kategooria riiklikuks võitjaks. Valik tehti sõltumatute kohtunike poolt, kelle hulgas olid äride tippjuhte, poliitikuid ning akadeemikuid. Saku Metall Allhanke Tehas AS läheb esindama Eestit konkursi viimases etapis.

Saku Metall Allhanke Tehas AS-i tegevusalaks on õhukesest lehtmetallist allhanketööd. Klientidele pakutakse tooteid kuni 8 mm paksusega külmvalts-, galvaniseeritud- ja roostevaba terasest lõikamise, painutamise, stantsimise, keevitamise, viimistlemise ja koostamise teel. Toodete valmistamine ja koostamine toimub vastavalt kliendi joonistele. Tänu oma 25 tegutsemisaastale ja kaasaegsetele lehtmetalli töötlemise tehnoloogiatele suudab Saku Metall Allhanke Tehas valmistada keerukaid ja täpseid lehtmaterjalist detaile. Täna antakse tööd ligi 180-le töötajale. Ligi 97% toodangust eksporditakse. AS Saku Metall juhtimissüsteem on juurutatud vastavalt kvaliteedijuhtimissüsteemi standardi ISO 9001:2015 ning keskkonnajuhtimissüsteemi ISO 14001:2015 nõuetele.

Euroopa äri auhindade tegevjuht Adrian Tripp: “See on hämmastav saavutus ja Saku Metall Allhanke Tehas AS on ilmselgelt oma valdkonna väljapaistev liider. Rahvusliku võitjaks saamine tähendab seda, et esindate meie edukuse, eetika ja innovatsiooni põhiväärtusi ning olete üks parimaid Euroopas. Soovime teile viimases voorus edu.”

AS Saku Metall Allhanke Tehas sõidab 22. mail Varssavisse, kus 23. mail lõpetatakse hääletusvoor. Lisaks osaletakse äriküsimuste tippkohtumisel ning gala tseremoonial, kus 2017. aasta Euroopa Äriauhindade (RSM poolt sponsoreeritud) võitjad teatavaks tehakse.

Praegu on käimas Euroopa Äriauhindade konkursi 11. aasta. Konkursi peamine eesmärk on toetada tugevama ja edukama äriringkonna arengut kogu Euroopas. Sel aastal osales üle 110 000 ettevõtte 34 riigist. Sponsorite ja partnerite nimistusse kuuluvad RSM, ELITE, Germany Trade & Invest, PR Newswire, Bureau Van Dijk ja SDL Managed Translation.

Rohkem infot Euroopa Äriauhindade konkursi kohta:

veebileht: www.businessawardseurope.com
Facebook: www.facebook.com/businessawardseurope
LinkedIn: the company page “The European Business Awards”

Tagasi