• et
  • en
  • de
  • ru
Tel: +372 650 6500
Otsi kodulehelt
Sulge

Otsi kodulehelt

Saku Metall Allhanke Tehas nimetas uueks tegevjuhiks Gerth Kivima

 

Saku Metall Allhanke Tehas nimetas uueks tegevjuhiks Gerth Kivima. Gerth jagas lahkelt oma mõtteid ettevõtte tulevikuplaanist, lehtmetallist toodete tootmise ja allhanketööstuse väljavaadetest ning enda taustast töötleva tööstuse valkonnas.

Räägi meile oma taustast ja varasematest töökogemustest?

Olen olnud mehaanika tootmisega seotud viimased 16 aastat. Alustasin CAD/CAM insenerina ja kasvasin arendusosakonnas töötades Allhanke Tehase arendusjuhi ametikohale. Lisaks olen töötanud kuus aastat osaliselt Tallinna Tehnikaülikoolis. See aitas mul ühendada teoreetilised teadmised reaalse praktikaga. Enne teist korda Saku Metall Allhanke Tehase meeskonnaga liitumist töötasin kolm ja pool aastat tootmisjuhina teises alltöövõtjatehases, mis kuulus rahvusvahelisse kontserni. See andis mulle silmade avamise kogemuse erinevate protsesside arendamise ja läbiviimise kohta sellises ettevõttes. Lisaks õpetas see mind nägema LEAN -põhimõtete erinevaid nurki ja struktureeritud käsuahelat.

 

Oled ka varem Saku Metall Allhanke Tehases töötanud, miks otsustasid tagasi tulla ja tegevjuhi koha pakkumise vastu võtta?

Otsustasin tagasi tulla, sest arendusjuhina töötades saadud töökogemus oli väga huvitav. Mulle meeldis näha tolleaegset ettevõtte kasvu ja arengut. Tundsin, et minu professionaalne lähenemine vastab põhimõtetele ja ettevõtte ootustele. Teiseks, tegevjuhiks saamine on väljakutse, mida olen pikka aega oodanud. Seetõttu olen selle võimaluse eest väga tänulik.

 

Millised on Sinu plaanid ettevõtte tulevikuks?

Meie eesmärk on olla klientidele usaldusväärne allhankepartner konkurentsivõimelise hinna, õigeaegse tarne ja kvaliteedinõuete täitmise kaudu. Meie eesmärk on pidev kasv. Turu kõrge konkurentsivõime tõttu peame sisemiselt keskenduma rohkem protsesside täiustamisele. Üks meie eesmärke on ka klientidele pakutavate protsesside suurendamine kulukonkurentsivõimelistel eesmärkidel. See tähendab rohkem liikumist mehaanilise koostamisest täieliku integratsiooni poole.

 

Millised on Sinu väljavaated lehtmetallist toodete valmistamise ja allhanke valdkondade osas?

Ma usun, et lehtmetalli töötlemine on see valdkond, mis jääb. Meie kasutatavad lehtmaterjalid on taaskasutatavad. Lisaks peavad paljud ettevõtted lehtmetalli tootmist tehases üheks oluliseks protsessiks. Teiseks, loovad kõik lehtmetalli töötlemise masinate pakkujad uusi lahendusi, mis sobivad väikese koguse väikese koguse tootmiseks. Lisaks usun, et allhanke vajadus on endiselt kasvavas trendis. Peamised aspektid, millele tähelepanu pöörame, on sobiva toote leidmine või toodangu kohandamine vastavalt turunõudlusele.

 

Otsime hetkel uusi töötajaid mitmele positsioonile, miks julgustaksid inimesi Saku Metall Allhanke Tehasega liituma?

Meie ettevõttes töötab palju noori ja ambitsioonikaid inimesi. See on aidanud muuta meie töökeskkonda tulevikku suunatud ja avada uutele ideedele. See on koht, kus inimene saab õpitud teadmisi või saadud kogemusi praktikas rakendada. Lisaks on võitlus Covidi vastu suurendanud tehase töötingimuste paindlikkust.

 

 

 

Tagasi